Fysik för alla

 Lic. Personlig tränare Lic. Kostrådgivare Dipl. Optimum tränare

Mitt namn är Edwin Viebke och det är jag som driver Fysik För Alla. Jag arbetar med personlig träning,

kostrådgivning och PT online.

Jag hjälper dig med individanpassade kostupplägg och träningsprogram för viktminskning eller muskeluppbyggnad. Rehabilitering efter skador och besvär samt för att förebygga skador så att du får ut mer utav din träning och skapar en hälsosammare livstil.

Det som skiljer mig från andra personliga tränare är att jag kan hjälpa dig på en djupare nivå med min utbildning från

Optimum Metoden.

OptimumTräningen även kallat Postural träning baserar sig på en djup biomekanisk förståelse av hur kroppen fungerar vid optimal funktion.


Vad jag erbjuder dig


Jag vill inte bara hjälpa dig att nå dina mål vad det än kan tänkas vara, jag vill hjälpa dig att förstå mer om kost och träning. Till exempel att bara ge ut ett kost- eller träningsprogram hjälper bara någon kortsiktigt att nå sitt mål, oftast vill man mer än så. Desutom krävs det alltid ändringar när kroppen anpassar sig.

Från ett lånsiktigt och hållbart perspektiv för att bibehålla sina resultat krävs det att man lär ut och förmedlar information så man efter sammarbetet klarar sig på egen hand.

Det är vad jag tycker är den rätta vägen att hjälpa andra till en hälsosammare livstil.

Jag säger inte att följa ett program för att nå ett mål är fel, men det är inte på det sättet jag jobbar med de flesta personer jag hjälper. Jag vill att du ska vilja lära dig på vägen tills målet är nått. 

Jag är med dig hela vägen, mina största mål som din tränare är att se till så du når dina mål och att du klarar dig på egen hand efteråt och lär dig något värdefullt.

Om du känner dig redo så vill jag hjälpa dig.


Kontakta mig och berätta vad du behöver hjälp med!


Vid frågor och funderingar kring regler och avtal ber jag dig att kontakta mig för mer information.


Följ mig @edwinviebke på instagram & @fysikforalla

för mer inspiration & tips.

© 2019- Edwin Viebke - Fysik för alla -@ All Rights Reserved